Een mooie nieuwe boxspring gekocht

Vorige week hebben ik een mooie nieuwe boxspring gekocht. Mijn man was immers bijna jarig en ik moest nog een mooi cadeau verzinnen. Opeens schoot er iets bij me te binnen, want waar maak je een man nou het beste blij mee? Juist ja, met een goede nachtrust, bovendien heb je daar als vrouw overdag ook veel profijt van.

Samen met mijn schoonbroer ben ik naar een boxspring gaan kijken. Mijn schoonbroer en mijn man hebben bijna dezelfde smaak, dat maakt het voor mij dus al een stuk makkelijker om de juiste boxspring uit te kiezen. We hebben verschillende boxsprings bekeken en kwamen uiteindelijk terecht bij een grijs exemplaar met hoofd- en voetenbord. Op deze boxspring zat een redelijk ruwe stof, maar dit in combinatie met de grijze kleur is gemakkelijk bij het schoonmaken. Het valt dan niet meer zo erg op als het bed een beetje vies is.

Uiteindelijk hebben we het grijze bed uitgekozen. De verkoop verliep gemakkelijk en we hadden ook nog eens een ruime keus aan pootjes die we onder het bed konden plaatsen. Op de dag dat we naar de boxspring zijn gaan kijken, hebben we heb maar gelijk besteld.

Het bedrijf streeft ernaar om een bed binnen 14 dagen bij je in huis te hebben en inderdaad het bed is begin vorige week besteld en staat nu al bijna twee dagen bij ons in huis. Het bed is niet het enige dat een gezellige sfeer uitstraalt bij ons in huis, want nu het bed er is, is mijn vrouw ook dolgelukkig.

Geef een reactie