Laat hier uw glazen graveren

Op een zondag morgen zaten ik en mijn dochter in de slaapkamer. We waren Glazen graveren voor de verjaardag van een vriendin. Ze wilde namelijk een hele leuke creatieve beker maken die die onvergetelijk was voor een vriendin. Helaas ging het niet zoal wij wilden, de glazen waren namelijk niet zo mooi als wij dachten. Toen ging ik maar eens verder kijken op internet of er een leuke vervanger is, die dit ook kan doen. Mijn dochter en ik neuzden een beetje rond op internet en kwamen uit bij Maxilia. Wat een te gekke website!     bedrukt glas

Vrienden

De volgende dag bracht ik mijn dochter, met de glazen naar school. Iedereen in de klas vroeg meteen hoe zij zo mooi glazen graveren. Iedereen vroeg waar wij de glazen vandaan hadden. Dit kwam natuurlijk van Maxilia af. We vertelden hun ook dat iedereen daar een gegraveerde gas kan bestellen, door Maxilia gemaakt.

Schoolhoofdgravering glas

Het was tijd om mijn dochter weer van school op te halen. Net toen ik de school in kwam, liep ik het schoolhoofd tegen het lijf. Hij was plotseling zeer enthousiast en vertelde mij dat de school ook glazen wil graveren. Dit willen ze doen bij de wat oudere kinderen, omdat het een leuk initiatief is. Op dat moment moest ik bekennen: het waren namelijk geen zelfgemaakte glazen, we hadden ze besteld bij Maxilia. Het schoolhoofd bedacht zich en ging hierover in overleg met de directie. Ze hebben besloten om een order te plaatsen bij Maxilia. En wat waren zij tevreden over Maxilia!

Geef een reactie