Op zoek naar een nieuwe bed

Afgelopen zomer is ons bed kapot gegaan, door alle drukte is het ons nog niet gelukt om een nieuw bed aan te schaffen. Het is nu al een aantal maanden geleden en het wordt onderhand eens tijd dat we hier wat aan gaan doen. Bij ons huidige bed is de is de zijkant afgebroken toen we er een keer iets te hard op neer plofte.

Voor ons nieuwe bed zoude we graag eens een teak bed willen. Een teak bed past goed bij de stijl in onze slaapkamer en bij de rest van het huis. Het bed mag zowel gelakt als kaal aangeleverd worden, dat maakt ons in principe niet uit. Het liefst zouden we willen dat het bed niet al te strak is.

Onze vraag was dan ook of er meerdere mensen zijn die enige ervaring hebben met een bedrijf waar je een mooi teak bed kunt kopen. De prijs van het bed maakt ons niet echt uit, zolang het bed maar helemaal bij ons past.
wanneer iemand enige ervaring heeft met een bedrijf waar je een teak bed kunt kopen, die er mooi uit ziet en kwalitatief erg sterk is, zouden wij hier graag contact mee willen leggen.

Geef een reactie